Η παραγωγή του κρασιού & τα είδη οινοποίησης του
Αύριο Τετάρτη και ώρα 19:30 ξεκινά ο 3ος Κύκλος Σεμιναρίων Οινογνωσίας " Η παραγωγή του κρασιού & τα είδη οινοποίησης του".
Μαζί θα γνωρίσουμε τις τεχνικές της λευκής & ερυθρής οινοποίησης καθώς και ειδικές τεχνικές οινοποίησης για γλυκούς και αφρώδεις οίνους.
Παράλληλα με το γνωστικό επίπεδο θα έχουμε και γευστική δοκιμή διαφόρων κρασιών.
Για περισσότερες πληροφορίες κρατήσεις:
Ιωάννα Δαβλέρη (οινολόγος)
τηλ.-fax:2741023422
κιν.:6977451531
mail: ioannadavleri@yahoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.